Márlex Kft.
Cégünk fő tevékenységi köre: Műanyagól készült virágtartó edények gyártása.
Termékeink: Virágcserép, Alátét,  Balkonláda, Balkonláda alátét, Függesztett virágcserepek,
Fali virágcserepek, Virágtartók, Kaspók, ültető cserepek, vödör, orchidea kaspó, oázistál.
Egyszerű, gyors, biztonságos regisztráció, és már vásárolhat is, közvetlenül a gyártótól!
szechenyi 2020

Vásárlás

Vásárlás

Áruház használata:

1. lépés: Készítsen egy felhasználói fiókot. Egyszerű regisztráció (a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező) , a felhasználónevet, és a jelszót E-mail ben küldjük amivel be tud jelentkezni.

2. lépés: Bejelentkezés. Ezután az áruház megfelelő menüpontjai alól válogassa össze a termékeket. Választhat színek között, és beírhatja a kért darabszámokat, közben bármikor megtekintheti kosarát, és látja a végösszeget, hogy épp hol tart.

3. lépés: Amikor mindent összeszedett, menjen a bevásárló kosarához ahol megtekintheti a kiválasztott termékeket, de még itt is tud változtatni a darabszámon illetve ki tud venni valamit a kosarából. Mikor minden megfelelő alul a  Pénztár gombra kattintva a Pénztárhoz fáradhat.

4. lépés: Itt a rendszer már tudni fogja, hogy mik az adatai, és mi az alapértelmezett szállítási címe, de itt megadhat másik címet, ha másik  szállítási címre kérné az árút.

Utolsó lépés: Rendelés jóváhagyása. A rendszer nyugtázza a megrendelést. Célszerű kis idő múlva megtekinteni E-mail fiókjában a visszaigazolást.


 Webáruházunk szerződésben áll a magyar posta  MPL Futárszolgálatával, ezért termékeinket szakképzett, gyors szállítási rendszer juttatja el önhöz a lehető legjobb áron.

Az Ön felelőssége biztosítani, hogy az Ön által megadott adatok a valóságot tükrözzék.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy honlapunk a valóságnak megfelelő információkat tartalmazza. 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át.  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. 

A honlap tartalmát bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosíthatjuk. A rendszer használatával Ön elismeri, hogy ismeri és elfogadja a leírtakat.

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres